Duimen maar….

Morgen is het zo ver. Dan gaat Bolleke naar een dieren/oogarts.

Er zal onder narcose een speciaal onderzoek gebeuren om te zien of zijn netvlies nog goed is. Als dat goed is kan er een lens ingeplant worden. En kan hij terug zien. De operatie is zeer risico-vol. Het kan zijn dat er een bloeding in het oogje komt of dat het netvlies alsnog loskomt. Als dat gebeurt heeft de operatie geen resultaat.

Dat we met het geld voor die ingreep een mooie reis kunnen maken vergeten we maar even. Bolleke is nog veel te jong om het zo te laten.

Dus vanaf  het moment dat de dieren/oogarts het licht op groen zet gaan we er voor. De nazorg zal ook niet simpel zijn. Er moet tot 12 keer per dag in zijn oog gedruppeld worden.

Ondertussen blijven we ons aanpassen aan de nieuwe situatie. Hij weet al heel goed wat ‘trapje’ en ‘pas op’  betekent. Hij weet heel goed dat hij in de tuin 2 trapjes moet nemen. Soms neemt hij ineens een trapje waar er geen is en maakt hij een gek sprongetje….Het is dus ook soms wel best grappig. Of hij denkt dat je op de zetel zit en staat voor een lege zetel te bedelen of hij op de schoot mag..

We hopen dat we morgen positief nieuws krijgen.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s