Een blije hond…

Recentste controle bij dieren/oogarts… iedereen tevreden en blij. En vooral Bolleke. Hij is eindelijk van die vervelende kraag af. Het hondenpension Antverpia waar hij tijdens onze trip naar Rome verbleef heeft de medicatie getrouw verder gezet. Met dank daarvoor. Het was een hele opvolging. Dus ik vond het ook geen probleem dat ze 2 euro per dag extra vroegen.

Zijn oortjes hebben serieus afgezien. Hij had langs beide kanten een oorontsteking en de pels van zijn oortjes was helemaal vervild.

Na de controle bij de dierenarts had ik een afspraak bij het hondentrimsalon. Eindelijk want hij zag er compleet verwaarloosd uit.

Toen ik hem ging halen was het toch wel even schrikken… helemaal geen poedel meer. Kortgewiekt en met grappige korte oortjes. Maar veel leuker zo… Mijn ma zou niet content zijn want ze vond die lange oren zo mooi.

Korte oren… lange oren… poedel of geen poedel… maakt niet uit. Wij hebben terug een vrolijke hond in huis. Een deugniet net zoals hij 9 jaar geleden was toen mij ma hem kocht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s