Go Naked with Lush

Shoppen is fun… en al helemaal fun is het wanneer je een winkel ontdekt met een leuk concept.

Ik ken Lush al een hele tijd maar had er nog nooit iets gekocht. Voor mij was dit zeep in gekke vormen en rare kleurtjes en bath Bombs.. En alhoewel leuk sprak het me niet echt aan.

Tot ik een artikel las van testaankoop over verantwoord kopen : producten zonder verpakking of in een ander soort verpakking. Ik las over badschuim zonder verpakking, deo in poedervorm, bodylotion in vaste vorm. Mijn interesse was gewekt. Even gegoogled en ja hoor… allemaal verkrijgbaar bij LUSH.

Dus vandaag op stap. Het onthaal viel reuze mee. Ik werd rondgeleid door een verkoopster wiens enthousiasme ik al snel overnam.

Zoveel meer dan Bath Boms… Shame on me…

Veel producten zijn NAKED verkrijgbaar. En als ze toch in een verpakking zitten is die recycleerbaar en kan die terug binnengebracht worden. Als je 5 lege verpakkingen binnenbrengt krijg je een gezichtsmasker cadeau.

Ik vond het te gek.. badschuim in vaste vorm, bodylotion in vaste vorm.. De enthousiaste verkoopster stelde voor om het te proberen. Mijn arm werd gewassen en zachtjes gemasseerd met de bodylotion.

Ik had de hele winkel kunnen leeg kopen. Maar heb me beperkt tot 2 producten :

  • The Greench : deodorant poeder op basis van tijm, tea tree en salie 
  • naked bodylotion charity : met de geur van vanille, geranium, rozenhout en ylang ylang. Leuk om te weten dat de volledige opbrengst van de charity producten naar een goed doel gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s