icecream and Me

Chocolade, taart, chips… ik weersta alle verleidingen zonder probleem..nou ja.. zonder is er ook een beetje over… Maar serveer me geen ijsje of ik bezwijk. Toen mijn ma zwanger was van mij was ze verzot op ijsjes. Ik kan er dus echt niet aan doen. Het zit in mijn DNA. Het lag al vast van voordat ik geboren werd.

Ondertussen heb ik een haat-liefde verhouding ontwikkeld met ijscréme. Hoe ga je om met zoiets heerlijks maar dat wel op je heupen blijft plakken ? Juist ja, je gaat op zoek naar alternatieven en je spot de laatste trends.

Ik ben dan ook reuze blij met merken als OPPO en Breyers die mijn guilty pleasure iets minder guilty maken. Ook de beslissing van het ijsboerke om alle suikers uit de kinderijsjes te bannen spaart een boel calorietjes.

En nu gespot… Unilever en Ferrero Kinder brengen 5 verschillende kinderbueno ijsjes uit waarvan er al zeker 2 minder dan 100 calorietjes hebben en voor mij dus geen guilty pleasure zijn maar gewoon pleasure.

Dat is de kinder icecream stick (62 cal) en de kinder icecream sandwich (92 cal). Te verkrijgen in mijn diepvries … of wat had je anders gedacht ??

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s